Az 1. születésnapomra – coming out

1 hete lettem 48 éves. Most ünneplem az 1. születésnapom

Mesélek Nektek. Egy teáról. Egy teáról, amit a “lélek indájának” hívott növényből főznek. Amitől úgy álmodsz – mint még soha. Megérthetsz sok mindent – magadat és a világot. És sokkal többet.

Megjegyzés: Az itt olvasott dolgok eleinte nagyon  furcsák lehetnek. De amikor megijednél, kételkednél – olvass tovább. Találhatsz olyat, amit máshol nem és egyszer aranyat ér majd.

Kezdjük ezzel:

Gondoltál már rá, hogy milyen jó lenne mindent érteni? De az élet – bonyolult. Ugye?

Nos. Az élet egyszerűbb, mint gondolnád. Sokkal.

Gondoltál már rá, hogy mi van, ha ami végtelenül hihetetlen vagy furcsa, esetleg materiális fejjel elfogadhatatlan, felfoghatatlan –  egyszerűen csak: úgy van!?

Ami mesének tűnik, vagy hihetetlen – egyszerűen csak: mégis csak: megtörtént. Mondhatod, hogy azok, akik látták, leírták, őrültek.

De mi van, ha – úgy van, ahogy ők látták, gondolják?

Előszó – a még inkább kételkedőknek, profi jógiknak és kezdőknek

Kételkedőként születtem. Sőt: az vagyok.

A cikk végén kigyűjtöttem pár olyan hírt, amik új, nagy és komoly befektetésekről szólnak éppen abba a teába amiről ez a teljes történet szól. Illetve egy hosszabb videót egy kutatóról aki 14 éve a tea hatásait kutatja.

Profi jógiknak – akik úgy tudják, hogy egy tudatmódosító szer ki van  szintén lesz ott egy fontos megjegyzés – és kezdőknek, akik még soha nem hallottak semmi ilyesmiről, szintén.

A személyes történetem – avagy honnan jöttem rá, hogy születésnapos lettem?

Szóval – kezdjük a születésnapomnál.

Egy évvel ezelőtt egy lány mellett álltam éppen, aki valamennyit hányt (ez ott abban a környezetben normális dolog volt) – emiatt én felugrottam, odasiettem és megkérdeztem őt, segíthetek-e neki kivinni a lavórt.

Ő rám nézett és azt mondta:

-Inkább mondd meg a neved!

-Péter vagyok – mondtam

-Tudod, Péter, az univerzum számokon és zenén keresztül kommunikál velünk.

Gondoltam magamban, hogy ez még ebben a helyzetben is kissé talán túl ezotérikus. Túl sok. De: mosolyogtam. Ő volt az a lány, aki kb. 11 órával azelőtt még egyáltalán nem tetszett mert túl sokat beszélt, túl hangosan ahhoz képest, ahol voltunk és amihez éppen készülődtünk. Legszívesebben úgy éreztem, lecsaptam volna, csak ne beszéljen ennyit és ilyen hangosan. Most meg ránéztem és azt láttam: szép. Ragyogott. Majd folytatta:

-Péter, tudod pontosan 1 éve a mai napon volt az első utazásom. Ez volt a negyedik. Az első utazásomon megtudtam, hogy egy év múlva ilyenkor újjászületek. Ez volt most az. És megtörtént. Egyébként, tudod, miközben álmodtam, egy angyalt láttam az irányodból felém jönni. Tudom, hogy Tőled jött. Soha nem láttam még élőben angyalt. Csodálatos volt. Örülök, hogy itt voltál velünk.

És mosolygott.